SAŠA KAPOR PODELIO JAVNO SREĆNE VESTI: Veliki razlog za slavlje, čestitke stižu sa svih strana!

Autor:

Zabava

26.11.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač na društvenim mrežama sve raznežio emotivnom porukom!

SAŠA KAPOR PODELIO JAVNO SREĆNE VESTI: Veliki razlog za slavlje, čestitke stižu sa svih strana!

Foto: Instagram.com

Saša i Nikolina

Danas je u domu poznatog para Nikoline Kovač i Saše Kapora veliko slavlje, jer njihova mezimica Nikoleta proslavlja svoj četvrti rođendan. Tim povodom, Saša se oglasio na svom Instagram profilu na veoma neobičan način, čestitajući rođendan svojoj mezimici uz emotivne stihove i sliku nje kao bebe.

Na današnji dan, jednog divnog jutra, rodilo se moje danas, moje milo sutra. Niko od tate ne voli te više, sreća nek’ te prati, tuga nek se briše. Nek’ te moja ljubav stalno motiviše, volim te svakim danom, samo jače, samo više! Ti si moje duše deo, nek’ je srećan tvoj život ceo. Srećan rođendan najlepšoj tatinoj princezi! 4 godinice - napisao je Kapor, što je raznežilo i njegovu suprugu Nikolinu koja nije mogla da ostane imuna na njegovu objavu.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Kapor Instagram

Pored mnogobrojnih čestitki i lepih želja za Nikoletu, pratioci Saše Kapora su prokomentarisali ovu objavu kao jednu od emotivnijih koje su videli u poslednje vreme. Ova gesta je izazvala veliko oduševljenje među pratiocima, koji su pozdravili ovakav način čestitke rođendana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading