RAZVODI SE SLAVNI PAR: Ljubav pukla posle 26 godina braka!

Autor:

Zabava

26.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i njegova supruga doneli odluku da se razvedu!

RAZVODI SE SLAVNI PAR: Ljubav pukla posle 26 godina braka!

Foto: MediaPunch/face to face / Face to Face / Profimedia

Nedavno je saopšteno da poznati glumac Erik Mekormek i njegova supruga Džanet planiraju razvod nakon dugih 26 godina zajedničkog života. Kako prenosi People, Džanet je prošle srede podnela zahtev za razvod braka, navodeći velike razlike u karakteru kao glavni razlog za ovu odluku.

U dokumentima koje je Džanet podnela Višem sudu okruga Los Anđelesa, nije preciziran tačan datum razdvajanja, ali je istaknuto da ona želi naknadu od Erika. Do sada, ni Erik ni Džanet nisu javno komentarisali ovaj razvod, ostavljajući javnost u neizvesnosti.

Iako su detalji o razlozima za razvod prilično šturi, navodi se da su velike razlike u karakteru dovele do konačne odluke o okončanju braka. Džanet je odlučila da zatraži naknadu od Erika, ali nije naveden tačan iznos koji traži. Ova vest je iznenadila javnost, s obzirom na to da su Erik i Džanet važili za jedan od najstabilnijih parova u svetu zabave.

Nakon objavljivanja vesti o razvodu, javnost je ostala zatečena i u iščekivanju bilo kakvog komentara ili reakcije od strane Erika ili Džanet. Fanovi su izrazili razočaranje ovom vesti, dok su se pojedini oglasili podrškom oboje strana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading