DESILO SE DA SE POLJUBIMO, U BUDUĆNOSTI JE SVE MOGUĆE: Sofija Šašić priznala sve o navodnoj aferi sa Viktorom Živojinovićem!

Autor:

Zabava

22.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Željka Šiašića i sin Lepe Breme bili su jako bliski i gajili su simpatije jedno prema drugome!

DESILO SE DA SE POLJUBIMO, U BUDUĆNOSTI JE SVE MOGUĆE: Sofija Šašić priznala sve o navodnoj aferi sa Viktorom Živojinovićem!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Nemanja Pančić

Sofija Šašić i Viktor Živojinović su se upoznali još kao deca, zahvaljujući bliskom prijateljstvu njihovih majki, Sonje Vuksanović i Lepe Brene. Međutim, njihovo zajedničko odrastanje i prijateljstvo nisu prošli neprimećeno, pa su se često spekulisalo da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Iako su oboje negirali ove navode, Sofija je priznala da su se ona i Viktor poljubili.

- Viktora mnogo volim, on je predivan dečko i stvarno koja god da bude s njim biće srećna. Viktor i ja smo imali one klinačke simpatije, desilo se da se poljubimo, ali sada smo prijatelji - izjavila je Sofija.


Ova izjava je samo podstakla medijske spekulacije o njihovom odnosu, a mnogi su počeli da navijaju za njihovu vezu, jer su, kako kažu, karakterno veoma slični. Sofija je otkrila i da se ona i Viktor šale da će se jednog dana možda i venčati ako ne nađu nikoga drugog.
Republika

Foto: instagram.com

Sofija Šašić

Međutim, Sofija ne odbacuje mogućnost da se u budućnosti ponovo zbliže sa Viktorom.

- On je meni posebno drag i mnogo smo se družili, tako da ga baš gotivim. Ne znam šta može da bude u budućnosti, sve je moguće - rekla je ona.

Podsetimo, jedno vreme se pričalo da je glavna prepreka njihovoj vezi bila Lepa Brena, koja je navodno bila protiv njihovog odnosa. Prema rečima izvora bliskog Breni, ona je upozorila Sonju i Viktora da je njihovo prijateljstvo previše blisko i da bi trebalo da se drže samo prijateljskog odnosa. Ova situacija je navodno prouzrokovala prekid prijateljstva između Sonje i Brene.

Republika

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading