VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ SMUVAO BRENINU KOLEGINICU: Mlada pevačica ŠOKIRALA sve promenom izgleda, on ODLEPIO za njom!

Autor:

Zabava

26.10.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića smuvao atraktivnu pevačicu!

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ SMUVAO BRENINU KOLEGINICU: Mlada pevačica ŠOKIRALA sve promenom izgleda, on ODLEPIO za njom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viktor Živojinović, mlađi sin popularne folk pevačice Lepe Brene, već duže vreme intrigira javnost svojim ljubavnim životom. Nakon raskida dugogodišnje veze, Viktor je pronašao sreću pored atraktivne koleginice njegove majke, pevačice Lene Čolak, saznaje "Star".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Viktor Živojinović

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan - otkrio je izvor za "Star".

Ova nekadašnja Zvezda Granda, koja je postala prepoznatljiva po svojoj neobičnoj frizuri sa dve boje kose, nedavno je odlučila da promeni svoj izgled i privuče još veću pažnju. Lena i Viktor prisustvovali su drugom koncertu Aleksandre Prijović u "Areni".

Republika

Foto: ATA Images/G.G.

Lena Čolak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading