BIVŠI DEČKO LUNE ĐOGANI IZGLEDA KAO ŽIVI APOLON: Šok izjavom hteo da je PONIZI, a danas živi u suvom luksuzu!

Autor:

Zabava

19.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Lune Đogani danas živi u luksuzu!

BIVŠI DEČKO LUNE ĐOGANI IZGLEDA KAO ŽIVI APOLON: Šok izjavom hteo da je PONIZI, a danas živi u suvom luksuzu!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna Đogani, pobednica popularnog rijaliti šoua "Zadruga", trenutno uživa u skladnom braku sa suprugom Markom Miljkovićem, sa kojim ima dve ćerke. Ova mlada mama je u toku svog učešća u "Zadruzi" često spominjala svog bivšeg dečka Srđana Sarića. Luna je tada tvrdila da su ona i Srđan bili u ozbiljnoj vezi, dok se on oglasio i demantovao njene tvrdnje, navodeći da je njihova veza bila "kratka, neformalna i da nije vredna pomena".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric)

 


Srđan je postao poznat javnosti kao bivši dečko Lune Đogani, ali i kao naslednik jedne bogate porodice. On se na svom Instagram profilu često hvali luksuznim životom koji vodi. Redovno objavljuje slike sa putovanja, iz luksuznih hotela ili na jahti, a često se može videti i kako vozi skupe automobile. Ovakav stil života je izazvao brojne komentare, a mnogi su se pitali kako Srđan može da priušti sve to, piše Blic.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric)

 


S druge strane, Luna je ostala upamćena po turbulentnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem, koja je bila puna skandala i intriga. Zbog te veze, Luna je bila predmet ogovaranja i kritika javnosti, a njena popularnost je u tom periodu dostigla vrhunac. U drugoj sezoni "Zadruge", Luna je uplovila u emotivnu vezu sa Markom Miljkovićem, sa kojim se kasnije i udala. Oni su nedavno postali roditelji dve devojčice i srećni su u braku.

 

 


Međutim, ono što je možda manje poznato jeste da su Luna i Marko ostvarili veliki finansijski uspeh zahvaljujući svom kanalu na društvenoj mreži Jutjub. Naime, njih dvoje su otkrili da su za samo tri godine zaradili neverovatnih 179.564 evra. Ovaj podatak je izazvao veliko iznenađenje kod mnogih, ali i pokazao da su Luna i Marko veoma ambiciozni i uspešni u poslovnom svetu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading