BIKOVIĆ POSTAO PEVAČ! Svi bruje o ŠOK transformaciji poznatog glumca - snimio PESMU, niko ne može da ga PREPOZNA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.11.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju ko je ovaj dasa, glumac ne liči na sebe!

BIKOVIĆ POSTAO PEVAČ! Svi bruje o ŠOK transformaciji poznatog glumca - snimio PESMU, niko ne može da ga PREPOZNA! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miloš Biković, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca mlađe generacije, nedavno je otkrio da je zbog potrebe uloge u novom filmu morao da se potpuno transformiše. Pored promene fizičkog izgleda, Biković je iznenadio javnost i objavio da je snimio i pesmu za potrebe uloge.

Naime, za potrebe svoje najnovije uloge, proslavljeni glumac je ofarbao kosu u plavo, stavio minđuše na uši i iscrtavao privremene tetovaže po telu. Međutim, ova transformacija nije ostala samo na fizičkom izgledu, budući da je glumac otkrio da je zbog uloge snimio i pesmu, za koju je već dobio nagradu, i to od ruskog magazina "Voice".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Na svom Instagram profilu, Biković je podelio sa svojim fanovima da je pesma nastala tokom priprema za ulogu, te da mu se lik sa platna prelio i u stvarni život. Ova informacija je izazvala veliku pažnju kod publike, koja se i dalje divi glumčevoj transformaciji.

Podsećanja radi, Miloš Biković je svoju karijeru započeo u Srbiji, a kasnije je svoj talenat za glumu usavršio u Rusiji, gde je imao priliku da radi na velikim svetskim projektima. Glumac se često susretao sa izazovima kako bi što bolje dočarao likove koje tumači na filmu, a ovog puta je odlučio da ode korak dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading