MILE KITIĆ ZAPUŠIO USTA HRVATSKIM NAVIJAČIMA: Prvo oglašavanje nakon neviđenog SKANDALA u Zadru!

Autor:

Zabava

14.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker odgovorio na prozivke.

MILE KITIĆ ZAPUŠIO USTA HRVATSKIM NAVIJAČIMA: Prvo oglašavanje nakon neviđenog SKANDALA u Zadru!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/AP

Mile Kitić se prvi put oglasio nakon neviđenog skandala u Zadru, kada su fudbaleri Zadra morali da spasavaju živu glavu zbog njegove pesme.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mile Kitić

Naime, Mile je rekao da niko nema pravo da određuje šta će i gde će da se sluša, te poručio svima da slušaju njegove pesme, te da im niko to ne može zabraniti.

- Drago mi je da se ljudi vesele uz moje pesme. Smatram da niko nema prava da određuje ko će koju muziku da sluša - rekao je Mile za Republiku.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Mile Kitić

Inače, igrači Zadra slavili su uz pesme srpskog narodnog pevača, što se nije dopalo pristalicama kluba pa su upali na trening. Prema navodima iz Hrvatske, petnaestak članova navijačke grupe "Tornado" u utorak prošle nedelje je prekinulo trening fudbalera, a morala je da interveniše i policija. Navodno, upravo je slušanje pesama MIleta Kitića bilo povod za dolazak pripadnika "Tornada" na trening. Pritom odnosi između kluba i navijača već neko vreme nisu dobri zbog rezultata i najavljene privatizacije, a ovo je samo kap koja je prelila čašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading