ŽENA METNULA KESU NA GLAVU, PA KRENULA U KUPOVINU! U jeku Korone, Zara žene zbog crnog petka zaboravile na policijski čas! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.11.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nam deluje da je sve ovo bilo davno, zapravo, nije tako, a ovih scena se svi sećamo!

ŽENA METNULA KESU NA GLAVU, PA KRENULA U KUPOVINU! U jeku Korone, Zara žene zbog crnog petka zaboravile na policijski čas! (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen/@RadunBranko

Pandemija koronavirusa sve nas je našla nespremne. Svi smo bili nespremni za promene koje su donosile. Naša svakodnevica, odlasci na fakultet i posao, te često maštanje o produženim odmorima, naglo je pretrpela značajne promene.

Slobodno vreme koje smo nekada uzimali zdravo za gotovo, postalo je luksuz koji nismo mogli da praktikujemo.

Nagli prelazak u karantin značio je zaključavanje škola, firmi i obdaništa, a sve se činilo kao da živimo u nekom paralenom univerzumu.

Grad koji je bio sinonim za užurbanost odjednom je postao sablasno prazan, ulice su ostale bez ikakvog znaka ljudske aktivnosti. Ono što smo nekada zamišljali kao beg od stvarnosti pretvorilo se u trenutak kada je ceo svet stao, ostavljajući nas željnim za trenutkom kada će se pandemija završiti.

Branko Radun, politički analitičar, dao je osvrt na taj period i podsetio kako je to izgledalo, iako nam sad to deluje kao prošli život.

Naime, na fotografiji koju je objavio na društvenoj mreži X, je žena koja kupuje namirnice u supermarketu, sa kesom na glavi, u strahu da koža ne dođe do spoljnog uticaja i na taj način se zarazi od opakog Koronavirusa. Koliko god da to sad nekom deluje smešno, ljudi su tad bili u panici od svega, te je ovaj vid zaštite bio čest, a najviše kod starijih građana.

Ako se osvrnemo na taj period, setimo se i dugog, nepreglednog reda ispred Zara prodavnice u tržnom centru, na odeljenju Zara žene, što se uklopilo u kocept, budući da je taj Korona bila u svom jeku, kao i policijski čas, ali to nije sprečilo sugrađanke da kupe svoj omiljeni komad poznatog brenda na popustu, povodom tradicionalnog Crnog  petka.

Iako smo napustili karantin, posledice su i dalje prisutne, jasno vidljive na našim životima, dušama i licima prolaznika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading