HRANIM SE NEPRAVILNO, NIKADA NE DORUČKUJEM! Evo kako Nikolina Pišek održava vitku liniju: MESO NE KONZUMIRAM!

Autor:

Zabava

14.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna voditeljka otkrila kako uspeva da bude vitka i u petoj deceniji.

HRANIM SE NEPRAVILNO, NIKADA NE DORUČKUJEM! Evo kako Nikolina Pišek održava vitku liniju:  MESO NE KONZUMIRAM!

Foto: instagram.com/

Nikolina Pišek, poznata voditeljka koja je nedavno proslavila 50. rođendan, i dalje izaziva divljenje svojim zanosnim izgledom. Mnogi se pitaju kako uspeva da održi vitku liniju i izgleda tako mladoliko.

Republika

Foto: instagram.com/

Nikolina Pišek

Naime, Nikolina je priznala da se ne pridržava stroge dijete, ali da vodi računa o ishrani.

- Hranim se malo nepravilno. Ne doručkujem i da ne konzumiram meso, ali u svoj jelovnik uvrštavam kolagen i puno povrća. Takođe, povremeno praktikujem post od 6 do 8 sati u danu, što mi pomaže da održim vitku liniju. Pijem puno tečnosti da se pokrene limfa - objasnila je Nikolina i dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek

Kad me pitaju jedem li išta i što jedem? Naravno da jedem, čak i poprilično. Evo jedan primer laganog i prefinog obroka. Tanki omlet, s nadevom od sira i spanaća te salata od matovilca kao prilog. Divotica.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek

Kada je reč o fizičkoj aktivnosti, Nikolina se redovno bavi vežbanjem. Njen dnevni trening obuhvata različite vežbe koje joj pomažu da održi svoju kondiciju i zategnutost tela. Osim toga, voditeljka otkriva da se trudi da bude u pokretu što više, pa često bira da umesto vožnje taksijem, pešači ili vozi bicikl.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

Neki od njenih navika u ishrani i vežbanju mogu delovati neobično ili čak neverovatno, ali za Nikolinu su one postale deo svakodnevnice i doprinose njenom zdravom i lepom izgledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading