ZATEGNUTA KAO PRAĆKA U ŠESTOJ DECENIJI: Nikolina Pišek pozirala u mini bikiniju, prizor nije za one sa SLABIM SRCEM!

Autor:

Zabava

14.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Nikolina Pišek važi za jednu od najzgodnijih žena na naših prostorima, a sada je otkrila kako svoje telo održava vitkim.

ZATEGNUTA KAO PRAĆKA U ŠESTOJ DECENIJI: Nikolina Pišek pozirala u mini bikiniju, prizor nije za one sa SLABIM SRCEM!

Foto: Instagram.com

Nikolina Pišek, jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, otkrila je svoju tajnu održavanja vitke figure. Iako ima 50 godina, mnogi smatraju da izgleda znatno mlađe. Voditeljka priznaje da se hrani malo nepravilno, a jedna od njenih navika je i preskakanje doručka. Takođe, ne konzumira meso, ali redovno uzima kolagen i jede puno povrća.

- Nekad preskočim doručak, nekad ne - otkrila je Nikolina u jednom intervjuu. Ona ističe da joj pomaže i povremeni post, tokom kog jede samo u periodu od 6 do 8 sati u toku dana. Ostatak vremena posti, a za to vreme pije puno tečnosti kako bi pokrenula limfu u svom organizmu.

Pored toga, voditeljka redovno vežba, iako priznaje da je u poslednje dve godine malo popustila zbog niza događaja. Ipak, to ne sprečava Nikolinu da održava svoju vitku liniju i zdrav životni stil.


Jedna od tema koja je nedavno privukla pažnju javnosti bilo je i luksuzno krstarenje na kom je Nikolina Pišek boravila. Ova voditeljka je odlučila da se otisne na more, u sklopu plovidbe raskošnim brodom, a svoje utiske je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama u nizu objava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stojan

14.11.2023 10:53

Moze ona jos dosta toga da pruzi!