IMAM PROBLEM S DEBELIM RUKAMA, SVUDA MI JE SALO I CELULIT: Evo na šta je sve Brena spremna samo da PRODA ČARAPE!

Autor:

Zabava

14.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka napravila loš marketinški trik, ubeđuje žene da se ne mogu rešiti "narandžine kore", već da je samo mogu kamuflirati njenim najlonkama.

IMAM PROBLEM S DEBELIM RUKAMA, SVUDA MI JE SALO I CELULIT: Evo na šta je sve Brena spremna samo da PRODA ČARAPE!

Foto: Vladimir Lukić

Lepa Brena

Pevačica Lepa Brena spremna je na sve da bi što bolje prodala proizvod, pa i da ubedi žene da ne postoji način da se reše celulita, sem da ga dobro sakriju čarapama i to baš njenim.

Foto: Vladimir Lukić

Lepa Brena tvrdi da samo muški teniseri nemaju celulit

Naime, folkerka je prvo otkrila da je i sama imala problem s tvrdokornim slojevima "narandžine kore" ispod kože, kao i sa salom na rukama.

- Svi znate da sam polomila obe ruke, na kojima sam zaista imala i masne naslage i to, nekako, uopšte nije bilo reprezentativno. Dobila fajber infrared neke male kratke naglavke koje sam nosila. Oni su pravljeni specijalno za mene da smanjim taj obim ruku, koje su imale i celulita i masnih naslaga i bile su, naravno, malo deblje, gde sam u roku od mesec dana 24 sata nosila to na rukama. Smanjila sam obim nadlaktica za četiri santimetra - ispričala je Brena za medije na nedavnoj promociji svog brenda, gde je pokušala da ubedi javnost da ne postoji žena bez takvih problema, što uopšte nije tačno:

Foto: Vladimir Lukić

Bivši teniser Boba Živojinović je s godinama ipak uspeo da nabaci salce


- Znate ko nema celulit?! Nemaju samo muški teniseri i fudbaleri. Ženska konstrukcija tela, zato što žene rađaju, takva je da je prirodno da imamo malo salceta, to je prosto hormonalna priča, tako da bilo kog stručnjaka i doktora da pitate, morate znati da mi moramo imati celulit.


Nakon što je tako lepo upakovala marketinšku žvaku, logično da je odmah ponudila i instant rešenje.


- Ali ove naše čarape to lepo sve sakriju i pokriju - zaključila je Brena na kraju smešne priče o celulitu.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

14.11.2023 11:50

Neka ta hanuma ide u svojeBrcko i nek tamo zaludjuje zene, mi smo Srpkinje malo pametnije