NAŠA PEVAČICA PROGOVORILA O GORKIM SUZAMA: Reči koje je otkrila razaraju dušu!

Autor:

Zabava

13.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković otvorila dušu o pesmi koju je posvetila majci.

NAŠA PEVAČICA PROGOVORILA O GORKIM SUZAMA: Reči koje je otkrila razaraju dušu!

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Mlada pevačica Katarina Živković koja je nedavno gostovala u emisiji, otkrila je da je pesma "Bogat život, skupa kazna" naišla na neočekivani uspeh. Pesma je spora i balada, a pevačica je izjavila da ima fantastičnu poruku koja se provlači kroz stihove poput "Bogat život skupa kazna, imam sve, a duša mi je prazna".

Ovom pesmom ona otvara svaki nastup, a kako je istakla u emisiji, u nekom periodu svog života, stihovi su joj se poprilično približili.

Foto: printscreen

Katarina Živković

 

- Ja nikad nisam bila u fulu ostvarena. Bilo je slučajeva da sam bila tužna i prazna, neću reći depresivna - rekla je Katarina u razgovoru sa voditeljem za Kurir.

Ona je istakla da se u mnogim svojim pesmama pronalazi, ali da će se ona koja je najviše lična naći na njenom novom albumu. Reč je o pesmi "Mama", koja je posvećena svim mamama i ženama koje se suočavaju sa različitim očekivanjima i pritiscima.

Foto: printscreen

Katarina Živković Instagram

 


- Ta pesma će biti apsolutno biografska, jedna sjajna balada koja se zove 'Mama'. Pronaći će se žene, majke i ćerke. Svim mamama kojima sam pustila tu pesmu pošle su suze. Nije se desilo da jedna nije zaplakala. Sve su plakale, tako da najavljujem more suza - istakla je pevačica.

Katarina Živković je svojom iskrenom i emotivnom izjavom dirnula mnoge gledaoce, a snimak njenog gostovanja u emisiji postao je hit na internetu. Osim toga, Katarina je otkrila da se oseća najsrećnije kada vidi da njene pesme diraju srca ljudi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading