NAŠA PEVAČICA DOBILA BATINE, PA SE IŽIVLJAVALI NAD NJOM ZA NOVAC: Poznata starleta raskrinala AFERU koja trese estradu!

Autor:

Zabava

13.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica odlazi za Abu Dabi, a tamo je dobila žestoke batine!

NAŠA PEVAČICA DOBILA BATINE, PA SE IŽIVLJAVALI NAD NJOM ZA NOVAC: Poznata starleta raskrinala AFERU koja trese estradu!

Foto: ATA Images

Godinama unazad se spekuliše da mnoge naše pevačice, ali i starlete odlaze u Dubai, zbog zadovoljstva, odnosno najstarijeg zanata. Mnoge starlete i pevačice nalazile su se na mnogim spiskovima makroa, o čemu smo ranijih godina pisali. 

Kako sada saznjemo, poznata starleta progovorila je za Republiku i poznatoj srpskoj pevačici, koja je prestala da odlazi za Dubai i promenila tarifu, te sada posao obavlja u Abu Dabiju, jer su se tamo preselili mnogo bogatiji ljudi. 

Foto: shutterstock

Najstariji zanat

 

- Ona je radila u Dubaiju, ja znam za nju, godinama odlazi, kao ima tezgu u Nemačkoj, pa presedne za Dubaiji, gde je čeka klijantela, odradi posao, dobije mnogo više, vrati se, snimi pesmu, pozira u spotu i tako diže sebi cenu. Ja neću da je imenujem, jer nemam dokaze za to, ali znam momke, koji rade za njenog makroa, pa su mi pričali šta joj rade, kakve zahteve imaju za nju - priča naša starleta za Republiku i nastavlja:

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

Prostituka

 

- Ona je digla cenu, jer su se u Abu Dabi preselili ljudi koji su elita, koji imaju mnogo para i koji biraju baš devojke za te stvari. Oni vole kada je neko poznata ličnost, kada se pojavljuje u medijima, njima je fetiš da tako svašta rade njoj, njima je to nešto vau. Ona mučena pristaje na to, jer dobije baš veliki keš, razbija se od posla. Jednom je samo odbila da uradi nešto, pa su je pretukli, posle takvu unesrećenu, krvavu drogirali, pa su je razvalili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading