OPOZICIONARIMA NIŠTA NIJE SVETO! Udarili na krsnu slavu Aleksandra Vučića! EVO KAKVU SU BOLEŠTINU SMISLILI DA URADE 19. DECEMBRA!

Autor:

Vesti

13.11.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavili su se stravični napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove najbliže saradnike.

OPOZICIONARIMA NIŠTA NIJE SVETO! Udarili na krsnu slavu Aleksandra Vučića! EVO KAKVU SU BOLEŠTINU SMISLILI DA URADE 19. DECEMBRA!

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Ovoga puta, opozicija je pokazala da im ništa nije sveto, pozivajući na uništenje predsednikove slave - Svetog Nikole.

Na platformi "X", jedna korisnica koja otvoreno podržava opoziciju okupljenu oko lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, pozvala je na uništenje predsednikove slave uz poruku:

- Za sve nas domaće izdajnike i strane plaćenike. "Znate li da 19. decembra Vučić slavi slavu? Pa hoćemo li?" Jer na slavu se ne zove - napisala je ona uz fotografiju predsednika, njegovog brata i starijeg sina iz crkve.

Republika

Foto: Twitter

Tvit o slavi Aleksandra Vučića

 

Ovakav poziv na uništenje jednog od najvećih pravoslavnih praznika i tradicije koju veliki broj građana Srbije poštuje, izazvao je zgražavanje i osudu javnosti.

Opozicija, nakon što je najstrašnije izvređala predsednikovu majku, lagala da mu otac nije pravi otac, napadala njegovu decu, sada se obrušila na njegovu krsnu slavu. Ovo pokazuje da nemaju ni stida ni srama, i da su spremni na sve kako bi diskreditovali i omalovažili predsednika Vučića i njegovu porodicu.


Ipak, ne treba zaboraviti da je ovo samo jedan od mnogih napada na predsednika Aleksandra Vučića i da iza njih stoji organizovana kampanja koja ima za cilj da sruši njegovu vlast i spreči napredak Srbije. Predsednik Vučić je već pokazao da se ne plaši pretnji i da će nastaviti da se bori za dobrobit svoje zemlje i građana.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
Maja

13.11.2023 17:41

Ovo je stvarno više bolest i mržnja koja prerasta u nasilje psihičke prirode

Mitarpavlovic

13.11.2023 18:23

Prešli su svi iz opozicije svaku meru normalnosti.

Sara

13.11.2023 18:23

Objave opozicionih pristalica kao i njihovih lidera su krajnje užasne i nadamo se svi da će ostati samo na mrežama da ne krenu stvarno u haos.

zoran

13.11.2023 18:29

Vi ste antihristi u najblazem obliku reci,ni krsna slava vam nije sveta,plasite li se makar malo boga?