NIKOM NISAM BILA PRVA ŽENA! Voditeljka priznala da je sa drugim suprugom potpisala predbračni ugovor!

Autor:

Zabava

13.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić progovorila o stvarima o kojima je godinama ćutala.

NIKOM NISAM BILA PRVA ŽENA! Voditeljka priznala da je sa drugim suprugom potpisala predbračni ugovor!

Foto: M.M./ATAImages

Suzana Mančić

Voditeljka, pevačica i glumica Suzana Mančić bila je gošća jedne emisije, te otvoreno je pričala o problemima sa trudnoćama, svojim ćerkama i ljubavima.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Suzana Mančić

Naime, Suzana je otkrila da je sa svojim drugim suprugom potpisala predbračni ugovor kako bi svi bili srećni i zadovoljni. Ona je objasnila da je to inicirala zbog različitog načina podele imovine u Grčkoj i Srbiji. 

- Jašta da se plašio oko imovine, zato sam to i uradila - rekala je Suzana u emisiji  "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" , te priznala da je bila treća žena svog prvog supruga, i kako nikome to ne želi:

Republika

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Suzana Mančić sa suprugom Simeonom

- I svakoj devojci bih poželela da nekome bude prva žena jer ja nikome nisam bila prva žena.

Osim toga Suzana je istakla da traje već mnogo godina u javnosti, iako nikada nije imala veliki hit ili solistički koncert. Ipak, ponosna je na svoju bogatu televizijsku karijeru i saradnju sa najboljima.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/suzanamancicofficial

Suzana Mančić sa ćerkom

Takođe, istakla je da je ponosna na svoje ćerke koje je dobila u prvom braku, ali i na uspešan drugi brak u kom je bilo svađa. Mančićka je otkrila da je imala komplikacije prilikom ostajanja u drugom stanju, kao i da je imala više spontanih pobačaja pre nego što je rodila svoju prvu ćerku. Takođe, druga ćerka joj se rodila prevremeno, što je bilo veoma stresno za nju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading