PADALI SU U NESVEST KOD NJEGA U STUDIJU! Suzana Mančić otkrila šokantne detalje iz prošlosti, pa otkrila kakav je Bosanac kao saradnik!

Autor:

Zabava

30.10.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka progovorila o saradnji sa Bosancem, pa se prisetila šta je sve od njega doživljavala.

PADALI SU U NESVEST KOD NJEGA U STUDIJU! Suzana Mančić otkrila šokantne detalje iz prošlosti, pa otkrila kakav je Bosanac kao saradnik!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Suzana Mančić

Suzana Mančić progovorila o tome kakav je Dragan Stojković Bosanac kao saradnik. 
Voditeljka, i pevačica istakla je kako je otac Džidže Stojković umeo da bude toliko strog sa onima sa kojima je sarađivao, da su od muke padali u nesvest. 

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić

- Plašila sam se Bosanca u mladosti, jer on je tako muštrao pevače i pevačice, da je to bilo strašno. Do padanja u nesvest. U visine, u trilere. Te koje su padale u nesvest najviše su zaradile, i najbolje su se pokazale. On je uvek umeo da izvuče maksimum od pevača - rekla je Suzana.

Republika

Foto: Printscreen TV Prva

Dragan Stojković Bosanac

Inače, voditeljka i najpoznatija Loto devojka pre više od jedne decenije je napisala autobiografiju ''Neukrotivo srce'' u kojoj je javnosti otkrila brojne detalje iz svog života. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Suzana Mančić

Pošto smo ambasador i ja krili našu vezu od javnosti, svi su mislili da sam ja, u stvari, slobodna. Da sam sama. Udvarači su kidisali. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam volela da imam afere sa kolegama. A nisam se ni ponašala ‘slobodno’. Ali, bio je jedan, naročito popularan pevač, koji je bio i naročito uporan. Obletao je, pa obletao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopšte ne prihvatam njegovo udvaranje - napisala je ona, a onda otkrila da se peo na njenu hotelsku terasu, kao i da je kada se slikala za Plejboj bio najglasniji u vređanju voditeljke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading