ŽENA KOJOJ JE ZORAN PUCAO U GLAVU NALAZI SE U TEŠKOM STANJU! Oglasio se i MUP: Krvnik imao nelegalno oružje

Autor:

Hronika

13.11.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koju je ranio Zoran R. u Kruševcu životno je ugrožena.

ŽENA KOJOJ JE ZORAN PUCAO U GLAVU NALAZI SE U TEŠKOM STANJU! Oglasio se i MUP: Krvnik imao nelegalno oružje

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/zoran.ristic.90281943?__tn__=-UC*F

Ivana K. (44) iz sela Dedine koju je u glavu upucao Zoran R. (54) u Kruševcu, u veoma je teškom stanju i lekari joj se bore za život.

- Prebačena u KC Niš u teškom je stanju, ima povredu glave, životno ugrožena, intubirana - rekli su Telegraf.

Rođaci su naveli i to da je ona bila treća ljubavnica Zoranu.

- Ivana mu je treća ljubavnica, a ženu koju je ubio je doveo u kuću dok je bila baš, baš mlada... Nje nam je svima najviše žao. Bila je mnogo vredna, sve je radila za njega i decu. Imali su 2 ćerke i 4 unučadi. Bio je dobar čovek, ali pare su ga iskvarile. Njegova porodica je bila čuvena, poljoprivrednici... Pa šta da vam kažemo kad im jedan duguje čak 70.000 evra. Priča se da je hteo da renovira kuću ljubavnici, a ona inače ima i muža. Celo selo je u šoku. Celo jutro je bila jurnjava ovuda. Policija na sve strane, deca vrištala. Mučenu žeu je ubio i bacio iz kola u jarak, a onda ga je policija opkolila i tu se ubio - kažu za Telegraf.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu jutros su, po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava, odmah izašli na lice mesta gde su zatekli ženu (44) sa povredama glave koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja naneo pedesetdvogodišnji muškarac.

On je, kako se sumnja, na putu ka Trsteniku, istim pištoljem usmrtio pedesetogodišnju suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu.

Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu.

Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading