UDAVILA SE SESTRA MINE KOSTIĆ: Pevačicu celog života prate TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

13.11.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je teško podnela smrt svoje rođene sestre!

UDAVILA SE SESTRA MINE KOSTIĆ: Pevačicu celog života prate TRAGEDIJE!

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Popularna pevačica Mina Kostić odrastala je u siromaštvu. Njena majka rodila je desetoro dece, a kad je imala samo pet godina, roditelji su je dali na usvajanje. Odgojila ju je Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanović Đusa, a Mina je nedavno progovorila o porodičnoj tragediji. Naime, njena rođena sestra se utopila.

Republika

Foto: Ata images

Mina Kostić

- Jedna sestra mi se udavila kada je imala trinaest godina... Jako teško sam to podnela. To se desilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo da bude. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina - ispričala je pevačica u jednom intervjuu.

- Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro pobacila - otkrila je Kostićeva.

Rođena kao Minira Jašari, Mina je prezime promenila sa 19 godina, a do smrti biološke majke ostala je u bliskom odnosu sa njom, kao i sa Dudom koja ju je usvojila. Pevačici je otac preminuo 2016. godine, majka prvog dana 2023. godine, dok je Duda umrla 2019.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Mina Kostić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading