ŠOK-PREOKRET U ŽIVOTU PEĐE JOVANOVIĆA: Nakon drame sa suprugom uradio nešto ROMANTIČNO, ovo neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

12.11.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peđa Jovanović se obratio supruzi putem storija na društvenoj mreži Instagram!

ŠOK-PREOKRET U ŽIVOTU PEĐE JOVANOVIĆA: Nakon drame sa suprugom uradio nešto ROMANTIČNO, ovo neće zaboraviti!

Foto: Goran Popovski

Popularni pevač Peđa Jovanović česitao je svojoj supruzi Ani Jovanović rođendan sinoć. On je objavio fotografju, na kojoj zajedno poziraju ispred ogledala, a ona drži ružu i posvetio joj je svoju pesmu, koja nosi naziv "Njoj".

- Ljubavi, srećan ti rođendan! - napisao je Peđa preko fotografije i dodao tri emotikona srca.

Njih dvoje su uživali u srećnom braku, a onda je sve krenulo stranputicom i bili su na korak do razvoda. Krenuli su da žive odvojeno, ali je pevač nedavno priznao da želi da se pomiri sa njom.

Republika

Foto: Instagram.com

Peđa Jovanović čestitao supruzi rođendan

- Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima... Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas - rekao je Peđa.

Kako kaže, Anu nije preboleo, ali su sada u fazi pomirenja.

- Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preoboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomiranja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... Ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napredka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim - zaključio je on u emisiji "Magazin in".

Republika

Foto: Goran Popovski

Peđa Jovanović

Inače, popularni pevač je rasprodao čak sedam MTS dvorana u mesecu novembru, a publika je dobila priliku da uživa u njegovim najvećim hitovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading