CECA VEĆ DVE GODINE BEZ DEČKA: Saša Popović u emisiji obelodanio veliku TAJNU, pevačica burno reagovala: VODIŠ EVIDENCIJU?

Autor:

Zabava

12.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u emisiji "Zvezde Granda".

CECA VEĆ DVE GODINE BEZ DEČKA: Saša Popović u emisiji obelodanio veliku TAJNU, pevačica burno reagovala: VODIŠ EVIDENCIJU?

Foto: TV Pink/printscreen

Saša Popović i njegove provokacije Svetlane Cece Ražnatović u "Zvezdama Granda" su već dobro poznate javnosti. U poslednjoj epizodi, Popović je izazvao burne reakcije kako pevačice, tako i njenih prijatelja i kolega Dragana Stojkovića Bosanca.

Tokom glasanja za kandidate, Cecin taster se "ukočio", što je dovelo do toga da njen glas stigne nešto kasnije. U tom trenutku, Popović je brzopleto reagovao.

- Ceco, stisni to, stisni to! Svetlana, molim te, znam da nemaš dečka već jedno godinu ili dve dana - ova izjava je iznervirala pevačicu, ali i njenog kolegu Bosanca, koji se odmah uključio u debatu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ceca Raćnatović Zvezde Granda

- Šta, ti vodiš evidenciju? - upitala ga je Ceca, na šta je Popović obrazložio kako o svemu kada je reč o „Zvezdama Granda“ mora da vodi računa.

Otkad nema dečka nekako mi je onemoćala - rekao je Popović, a uz Cecin osmeh Viki je dodala:

- Što je babi milo… - branila je kumu Miljkovićeva.

U debatu se uključio i Dragan Stojković Bosanac koji je rešio da sve razotrkije.

- E moj Popoviću, ti nisi informisan. Ti si zaostao u razvoju. Pa vidiš da sedi stalno oko mene. Ali ne bih o sebi, pa nisam joj ja dečko, nego - rekao je Boske, a Ceca je jednom rečju objasnila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezde Granda

- Podrška - kratko je dobacila pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading