PEVAČICA PROTERANA IZ GRANDA: Preko novina saznala da je izbačena, od šoka PRETRNULA!

Autor:

Zabava

11.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Đorđević Bucka nije mogla da veruje kad je putem medija saznala da je izbačena iz Grandovog tima.

PEVAČICA PROTERANA IZ GRANDA: Preko novina saznala da je izbačena, od šoka PRETRNULA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađana Đorđević Bucka, pevačica koja je svojom pojavom i glasom privukla veliku pažnju javnosti, nedavno je izazvala još jednu veliku pažnju kada se pojavila sa izjavom da je izbačena iz Grand produkcije. Slađana je bila učesnica "Zvezda Granda" 2007. i 2008. godine, a nakon toga je snimila svoju prvu pesmu "Kazni me". Međutim, putem medija je saznala da više nije deo Grandovog tima.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Bucka Zvezde Granda

Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila neverovatna. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih reči i dela - istakla je Slađana.

Pevačica se ipak vratila u produkciju u kojoj je započela karijeru.

- Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome - izjavila je Bucka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading