OGLASIO SE RADOŠ BAJIĆ! Nakon što mu je žena završila u BOLNICI, glumac otkrio detalje (FOTO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

10.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progoovrio o zdravlju svoje supruge!

OGLASIO SE RADOŠ BAJIĆ! Nakon što mu je žena završila u BOLNICI, glumac otkrio detalje (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Radoš Bajić, poznati glumac i scenarista, u braku je već pet decenija sa suprugom Milenom, a kako je juče podelio njenu fotografiju iz bolnice uz emotivnu poruku i zabrinuo javnost, sada se oglasio i otkrio o čemu se zapravo radi.

Naime, Bajić je istakao da je ženu odveo na kontrolu, kao i da je sa njenim zdravljem sve u najboljem redu.

- Pozdrav, moja supruga je dobro. To je fotografija sa kontrole. Hvala Bogu, sve je u redu. Hvala na javljanju - istakao je Radoš za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Radoš Bajić

Podsećanja radi, Radoš Bajić podelio je fotografiju svoje supruge Milene iz bolnice uz poruku koja navodi da je njegova lepša polovina pobedlila još jednu životnu bitku.

Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života... Ovih dana, bez poveda, samo zbog osmeha... Moja Milena... Idemo dalje... Hvala ti Bože - napisao je Radoš.

Republika

Foto: Instagram.com/rados.bajic.officialpage

Supruga Radoša Bajića

Inače, Milena je dugo vodila bitku sa kancerom dojke. Radoš je 288 dana proveo sa njom na Institutu za onkologiju u Beogradu i bio joj je najveća podrška. Tada je izašao u javnost sa Mileninom bolešću, želei da ohrabri sve majke, sestre, supruge, ćerke i bake i poruči im da postoji svetlo na kraju tunela.

Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je jednom prilikom Radoš Bajić za medije.

Republika

Foto: Instagram.com/rados.bajic.officialpage

Radoš Bajić sa suprugom Milenom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading