"VOLIM DA SE OBLAČIM KAO ULIČARKA" Tamara Đurić ne voli ELEGANCIJU, evo šta kaže o MARKIRANOJ GARDEROBI!

Autor:

Zabava

10.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne bih sebe mogla da zamislim s nekim šeširom na glavi i u salonkama, tvrdi crnka.

"VOLIM DA SE OBLAČIM KAO ULIČARKA" Tamara Đurić ne voli ELEGANCIJU, evo šta kaže o MARKIRANOJ GARDEROBI!

Foto: instagram.com/tamarastar89

Starleta Tamara Đurić kaže da voli slobodnije da se oblači, te i da nikad nije nastojala da bude elegantna jer se u tome ne oseća ležerno. Ona tvrdi da joj nije bitno koliko koji komad garderobe košta jer sve dobro zna da upakuje da izgleda odlično.


- Otkad sam kročila na estradu vozim dobre automobile i oblačim se lepo, ali pod tim ne podrazumevam da je sve što nosim skupo. Sve je stvar umeća i izbora. Nisam nikada dostigla taj nivo elegancije, to mi ne stoji i ne prija. Volim uličnu modu i u tome se lepo osećam - priča Tamara za Svet i dodaje:

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

 


- Ne bih sebe mogla da zamislim s nekim šeširom na glavi i u salonkama. Nosim manje garderobe, ali ne ističem nikada koliko šta košta. Mogu da nosim majicu od 20 evra isto kao i onu od 1.000 evra. Nisam kao neka boranija koja ističe koliko šta košta, a estrada je, nažalost, puna takvih. Neka ljudi imaju, da me neko ne shvati pogrešno, ali mahati novčanikom nekome pred nosom, to mi nije pristojno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

10.11.2023 18:37

A koji si ti faktor