NADAM ĆE DA ĆU OPRAVDATI OČEKIVANJE ČELNIKA: Prvo oglašavanje Predraga Sarape, ovo su detalji UNAPREĐENJA na televiziji Pink!

Autor: D. L. / A. N.

Zabava

10.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku se oglasio voditelj jutarnjeg programa televizije Pink!

NADAM ĆE DA ĆU OPRAVDATI OČEKIVANJE ČELNIKA: Prvo oglašavanje Predraga Sarape, ovo su detalji UNAPREĐENJA na televiziji Pink!

Foto: ATA Images

Predrag Sarapa

Kako smo danas ekskluzivno otkrili direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović odlučio je da napravi izmene u jutarnjem programu Pink televizije. Voditeljka Jovana Jeremić pored vikenda imaće emisiju i petkom, a Predrag Sarapa više neće raditi dva dana, već četiri. 

Mi smo kontaktirali Sarapu, a on je za naš portal prvi put javno progovorio o unapređenju koje je dobio na televiziji Pink. 

Republika

Foto: ST/Petar Divac, ATA Images,instagram.com

Predrag Sarapa, Dea Đurđević i Svetlana Grubor

- Što se mog unapređenja tiče, ovo je bila odluka čelnika na Pink televiziji i ne bih tu puno detaljisao, sve je jasno. Mislim da je na njihovu odluku uticao rezultat koji smo do sada napravili. Ovo će mi biti još jedna obaveza, ali ja sam na rad i obaveze navikao tako da tu neće biti nikakvih problema. Drago mi je što je došlo do ove novine, a ja se nadam da ću da opravdam očekivanja svih ljudi na Pinku, a pogotovo čelnike - rekao je Sarapa za Republiku. 

Inače, Sarapa će sarađivati dva dana nedeljno sa koleginicom Deom Đurđević, a dva sa Svetlanom Grubor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading