SARAPA DOBIO UNAPREĐENJE: Željko Mitrović napravio izmene u jutarnjem programu, ove dve voditeljke će sa njim DELITI STUDIO!

Autor:

Zabava

10.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika ekskluzivno saznaje Predrag Sarapa više neće imati dva radna dana, već četiri, po odluci Željka Mitrovića.

SARAPA DOBIO UNAPREĐENJE: Željko Mitrović napravio izmene u jutarnjem programu, ove dve voditeljke će sa njim DELITI STUDIO!

Foto: ST/Petar Divac, ATA Images,instagram.com

Kako Republika eksluzivno saznaje, pored voditeljke Jovane Jeremić unapređenje na televiziji Pink, po odluci direktora i vlasnika Pink Media Group, Željka Mitrovića, dobio je i voditelj Predrag Sarapa.

Naime on više neće imati samo dva radna jutra na ružičastoj televiziji, već četiri. Sarapa će svako jutro od ponedeljka do četvrtka biti na malim ekranima, a sa njim u studiju će biti koleginice, koje će se menjati, Dea Đurđević i Svetlana Grubor. Dva dana će voditi sa koleginicom Deom, a dva sa Svetlanom. 

Republika

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Predrag Sarapa

Kako smo već otkrili, Jovana je po odluci Željka Mitrovića, zbog rekordne gledanosti dobila da pored vikenda jutarnji program vodi i petkom, a njen trud i odlični rezultati takođe su nagrađeni povećanjem plate i novim automobilom, Škodom Kamiq, pored koje je pozirala specijalno za naš portal. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić pozira pored novog automobila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading