JOVANA JEREMIĆ POKAZALA SKUPOCENI POKLON OD UDVARAČA: 14 karata zlata zasijalo na ruci, narukvica ima MOĆNO ZNAČENJE!

Autor:

Zabava

04.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka zapalila studio jutarnjeg programa vrućom odevnom kombinacijom.

JOVANA JEREMIĆ POKAZALA SKUPOCENI POKLON OD UDVARAČA: 14 karata zlata zasijalo na ruci, narukvica ima MOĆNO ZNAČENJE!

Foto: Instagram. com/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić je ovog vikenda ponovo privukla pažnju javnosti svojim izgledom. Naime, na malim ekranima se pojavila u roze miniću, zelenim štiklama, cvetnom pojasu i narukvicom od 14-karatnog zlata. Jovana je poznata po svojim originalnim stajlinzima koji uvek izazovu veliku pažnju, a ovoga puta je još jednom opravdala tu reputaciju.

Minić sa prorezom na butini i dekolte u prvi planu, bili su dovoljni da razbude gledaoce u jutarnjim satima. Ali, ono što je izazvalo najveću pažnju je vredan rođendanski poklon koji je Jovana dobila od svog trenutnog udvarača - zlatnu "ekser" narukvicu od 14-karatnog zlata. Prema navodima medija, ovo je poklonio moćan nepoznati muškarac, što je samo dodatno uvećalo interesovanje javnosti, a simbolizuje buntovničnu prirodu i samopouzdanje. 


Jovana je svoj stajling upotpunila i zlatnom orglicom, prstenjem i još jednom zlatnom narukvicom koju je nosila na drugoj ruci. Svojim izgledom i poklonom, voditeljka je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju i ostavi utisak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading