NIKOG NISAM ISTERALA, ČELNICI SU ODLUČILI: Prvo oglašavanje Jovane Jeremić nakon unapređenja na Pinku!

Autor: D. L. / A. N.

Zabava

10.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se oglasila za Republiku i otkrila detalje svog velikog unapređenja.

NIKOG NISAM ISTERALA, ČELNICI SU ODLUČILI: Prvo oglašavanje Jovane Jeremić nakon unapređenja na Pinku!

Foto: Instaram.com/jeremicjovana

Danas smo ekskluzivno otkrili da je voditeljka Jovana Jeremić dobila unapređenje na televiziji Pink, po odluci direktora i vlasnika Pink Media Group, Željka Mitrovića. Jovana će od sledeće nedelje pored vikenda raditi i petkom. Njoj je povećana plata i dobila je novi automobil i to sve zbog sjajnih rezultata koje njena emisija beleži. 

Jovana se sad oglasila za naš portal i otkrila više detalja o svom unapređenju.

- Odluka kompanije u kojoj radim, tj Željka i Milice Mitrović je bila da dobijem još jedan dan za svoju emisiju. To je njihova odluka jer je rejting koji pravim vikendom veliki, tako da je je sve jasno. Ovo je ujedno bila i moja velika želja duže vreme, a koju su oni uslišili, tako sam zahvalna. Opet ponavlja, rezultati su doveli do toga da sve ovo podignemo na viši nivo, tako da nastavljamo još jače kad su teme i emisije u pitanju. Taj petak mi je bio potreban jer sada imam u planu da delim program na politiku, geopolitiku, na čudne neke pojave u svetu, odnos Srbije i sveta i sve će se dubinski raditi. Svaki dan će biti rezervisan za određene teme. Tu su i kao i do sada vikend dani na koje su gledaoci navikli, a ovakav vid jutarnjeg programa ima samo Pink. Ja jesam taj američki tip voditelja, dosta podsećam na njih, na Opru Vinfri i taj sistem rada, zato me mnogi i zovu srpska Opra Vinfri. Volim taj zapadni sistem funkcionisanja medija, volim spontanost i protivnik sam svega što je uštogljeno i namešteno - rekla je Jovana, pa je podvukla da nikome nije došla na mesto kada je petak u pitanju:

Republika

Foto: Republika

Jovana Jeremić pozira pored novog automobila

- Dobila sam termin jer su čelnici tako odlučili. Nikome nisam došla na mesto, nikoga nisam isterala, niti tu ima zle krvi kad su kolege u pitanju - poručila je Jovana za Republiku

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading