PEĐA JOVANOVIĆ RASPRODAO ŠEST DVORANA I OTVORIO POSLEDNJU DVORANU ZA PRODAJU: Ostalo još 100 karata

Autor: P. R.

Zabava

08.11.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je poslednja dvorana koju Peđa otvara za prodaju u ovoj godini!

PEĐA JOVANOVIĆ RASPRODAO ŠEST DVORANA I OTVORIO POSLEDNJU DVORANU ZA PRODAJU: Ostalo još 100 karata

Foto: Goran Popovski

Pevač Peđa Jovanović obara rekorde kada su koncerti u prestonici u pitanju. Naime, on je otvorio sedmi po redu koncert u MTS dvorani, koji je zakazao 17. novembar. Ljubitelji njegove muzike uživaće u koncertu koji će trajati preko dva sata, a osim pesama koje je do sada izvodio, publika će čuti i numere sa aktuelnog albuma „24/7“. Ono što je interesantno, ovo je poslednja dvorana koju Peđa otvara za prodaju u ovoj godini. 

- Ovo je zaista velika privilegija kada vam publika da toliko poverenje i želi da vas čuje i uživa u vašoj interpretaciji. Sedam koncerata je zahtevno za glas, ali pošto se radi punog srca, onda ništa ne predstavlja problem. Na svih sedam koncerata daću svoj makismum i nadam se da će publika kao i na predhodnim koncertima izaći puna lepih emocija - rekao je Peđa Jovanović.

Podsetimo, Peđini koncerti u MTS dvorani biće održani 10,11,12,14,15, 16. i 17. novembar. Inače, Jovanović je nedavno objavio album “24/7” pa će publika te numere imati prilike da čuje i na ovim koncertima. Na albumu se nalaze sledeće numere: „Ljubav, ja i ti“, „Normalno“, „Ko zna što je to dobro“, „Ispod žita“, „Tvoj neko“, „Ide mi u životu“, Godina za godinom“, „Dokumenta“ i „Kuda žuriš“. Devet numera prati isto toliko različitih spotova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

08.11.2023 17:07

Izvinite,sta peva ovaj covek