RIJALITI UČESNIK PLATIO RADAŠINOVU SAHRANU! Porodica mu OVO nikad neće zaboraviti, SLOMIO IH ŠOK POTEZOM!

Autor: M. G.

Zabava

08.11.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica pokojnog Radašina još uvek ne može da dođe sebi od šoka!

RIJALITI UČESNIK PLATIO RADAŠINOVU SAHRANU! Porodica mu OVO nikad neće zaboraviti, SLOMIO IH ŠOK POTEZOM!

Foto: Privatna arhiva

Juče je na groblju u Ljuptenu sahranjen Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, bivši učesnik rijalitija "Farma" i "Veliki brat". Na večni počinak ispratili su ga najbliži, sa kojima je živeo u skromnoj kući. Njegova snajka Violeta je otkrila da je samo jedan rijaliti učesnik zvao i da se ponudio da im pomogne šta treba.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen/https://www.youtube.com/@puyoshotka6449

Radiša Miljković

- Radašin je imao ponude za rijaliti ali zbog noge nije mogao nigde. Od poznatih, Manuel Stojanović iz "Velikog brata" je zvao i ponudio pomoć, rekao mi je "Šta god da treba tu sam" - rekla je Radišinova snajka.

Kako smo saznali od Radašinovog bliskog prijatelja, Manuel je uplatio novac njegovoj snajki, te time želeo bar malo da im pomogne, budući da živi u Dubaiju i nije mogao da dođe na sahranu.

Republika

Foto: Instagran screenshot

Manuel Stojanović

- Ne znam šta da kažem za tog dečka, svaka mu čat. Cela sahrana se može pokriti sa tim, neću da pominjem cifru, zato što to nije lepo. Samo želim da kažem da na ovom svetu još ivek ima dobrih i plemenitih ljudi, a jedan od njih je i taj dečko - rekao je Radašinov bliski prijatelj za Republiku.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@pemperle

Radiša Miljković

Podsećamo, prema rečima njegove ćerke Slađane, Radašin je umro u bolnici u Aleksincu, a poslednjih dana nije mogao da govori. Ipak, prema njenim rečima, Radašin je bio hrabar i nije pokazivao bol uprkos teškom stanju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading