UMRO POZNATI PEVAČ OD UJEDA PAUKA! Jezive scene u kući lede krv u žilama

Autor: P. R.

Zabava

08.11.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lice počelo da mu tamni!

UMRO POZNATI PEVAČ OD UJEDA PAUKA! Jezive scene u kući lede krv u žilama

Foto: Pixabay

Sveća

Brazilski pevač Darlin Morais preminuo je u ponedeljak usled komplikacija izazvanih ujedom pauka za lice. Njega je u svom domu u mestu Miranorte, 31. oktobra ujela opasna životinja, što je dovelo do pogoršanja njegovog stanja. Prema pisanju stranih medija, Moraisova 18-godišnja ćerka takođe je pretrpela ujed pauka i nalazi se u stabilnom stanju na bolničkom lečenju.

Supruga preminulog pevača, Žulijen Lisboa je izjavila da je Darlin osetio umor i da je boja modrice na njegovom licu počela da se menja kao posledica ujeda. Kasnije tokom nedelje, Morais je doživeo alergijsku reakciju i hospitalizovan je u bolnici u Miranorteu, gde je lečen i na kraju otpušten u petak.

Republika

Foto: Instagram/Darlyn Morais

Darlin Morais preminuo

U intervjuu za "G1", Lisboa je istakla da je njen suprug bio izuzetno umoran i da je njegovo lice počelo da tamni odmah nakon ujeda. Ovo je samo jedan od slučajeva u kojima su ljudi u Brazilu bili žrtve ujeda opasnih paukova, koji su poznati po svojoj agresivnosti i otrovnom ujedu.

Naime, prema podacima brazilskog Ministarstva zdravlja, u poslednjih pet godina, u toj zemlji je zabeleženo više od 7.000 ujeda paukova, od kojih je 4% bilo smrtonosno. Zbog toga je važno da se građani upoznaju sa opasnostima koje nose ove životinje i preduzmu neophodne mere predostrožnosti.

U ovom slučaju, Žulijen Lisboa je naglasila da je njen suprug odmah osetio slabost u telu i da je boja modrice počela da se menja, što je jasan znak da se radi o opasnom ujedu. Nažalost, Morais je izgubio bitku sa otrovom ovog pauka, ali je njegova ćerka uspela da preživi zahvaljujući brzoj reakciji i bolničkom lečenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading