VUJADIN PRAVI MIRKI PROBLEME KADA POPIJE: Ne može da ga natera da ide kući! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

08.11.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica sve priznala!

VUJADIN PRAVI MIRKI PROBLEME KADA POPIJE: Ne može da ga natera da ide kući! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić su jedan od najpopularnijih i najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihova ljubavna priča počela je pre nekoliko godina i od tada su nerazdvojni, dobili su četvoro dece i njihova porodica je uvek bila u centru pažnje javnosti.

Mirka se sinoć pojavila na jednom prestoničkom događaju, a tom prilikom je otkrila kakav je njen suprug kada popije koju čašicu više.

- Vujadin je jako veseo kad popije i neće da ide kući, voli da se proveseli, ali što je zreliji, stariji i iskusniji, gleda da to bude u granicama normale - otkrila je Mirka za Republiku, te poručila da joj nije problem da na javne događaje dođe sama, bez supruga:

Republika

Foto: Republika TV

Mirka Vasiljević

- Lepo je kad smo zajedno, kad se spoji lepo i korisno, ali ako ne, ja uvek nađem nekog sa kim mogu da provedem lepo veče. Tu su i kolege, i poznanici i dosta ljudi koje nemam prilike često privatno da viđam - zaključuje glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading