ZALEPI TITULE SA PARTIZANOM: Crno-beli obradovali svoje navijače

Autor:

Sport

08.11.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Humske predstavio album sa sličicama "27 titula šampiona".

ZALEPI TITULE SA PARTIZANOM: Crno-beli obradovali svoje navijače

Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan grabi ka tituli u Superligi. Izabranici Igora Duljaja imaju šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu posle 13 odigranih kola u domaćem prvenstvu, pa ako tu ostani i narednog leta proslaviće 28. titulu. Do tada, crno-beli evociraju uspomene na dosadašnjih 27 titula, a sada će to navijači moći da urade i na nesvakidašnji način, kroz album sa sličicama.

Pod tezom da se vremena menjaju, generacije dolaze, ali da večno ostaju statistika, istorija i tradicija, Partizan je kao poklon svim navijačima i simpatizerima crno-belih promovisao album sa sličicama koji obuhvata period od osnivanja 4.oktobra 1945.godine do danas. Sada svi grobari mogu da na svojim policama imaju album, koji će ih podsetiti na generacije koje su do danas osvojile "27 titula šampiona" u Partizanovom dresu.

Foto: FK Partizan

 

Pored tvrdog poveza i slićica koji dobijate uz kupljeni album u kojem se nalaze akteri "27 titula Partizana" specifičnost albuma su intervjui sa igračima koje možete pogledati u video formi uz skeniranje QR coda. Promociju albuma na događaju u restoraju Jezero na Adi ciganliji je vodio Miloš Šaranović sa gostima Albertom Nađom i Radetom Zaladom, dok su kao gosti prisustvovali šef stručnog staba Igor Duljaj, kapiten Partizana Svetozar Marković, Aleksandar Šćekić i Aleksandar Jovanović.

Uspomene su evocirali i bivši igrači Partizana Vlada Čapljić, Aca Trifunovović, Ilija Zavišić, Zvonko Popović, Zvonko Živković i Slađan Šćepović. Inače, album sa sličicama "27 titula Partizana" od danas je u prodaji u crno-belom butiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading