TORBA PUNA PARA! Šok paparaco sa punoletstva Đanijeve ćerke, pogledajte šta Slađa radi sa novčanicama! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

07.11.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco našeg portala usnimio zanimljivu situaciju na rođendanu Sofije Trajković!

 

 

Večeras su Slađa i Radiša Trajković Đani organizovali u jednom prestoničkom restoranu gala proslavu punoletstva svoje mezimice Sofije Trajković. Sofija je od roditelja dobila poseban poklon za 18. rođendan - stan u Beogradu na vodi, koji se nalazi tik pored njihovog.

Ali to nije sve. Proslavi punoletstva su, pored Sofijinih prijatelja, prisustvovale i mnoge poznate ličnosti, sa kojima se Slađa i Đani druže. Večina zvanica je Sofiji poklonila koverte pune para, a parapaco našeg portala uspeo je da usnimi jedan zanimljivi događaj.

Naime, Slađa je u jednom trenutku došla do kutije sa kovertama i krenula da ih pakuje u jednu torbu. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte na početku ovog teksta.

Sofija nam je pred proslavu otkrila kako se oseća.

- Prelepo. Divan je osećaj, biću pored mame i tate u zgradi... Ne volim ja da pričam preterano o tome. Samo je kupljen stan, ja ću ga posle opremiti - rekla je ona tada, a onda se vratila u halu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading