PRVO OGLAŠAVANJE SINA ZLATE PETROVIĆ, NAKON SKANDALOZNE SVAĐE SA MAJKOM: Jovan poslao brutalnu poruku, ovo će razbesneti njene fanove!

Autor:

Zabava

07.11.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Zlate Petrović je odgovorio na negativne komentare, pa razbesneo pevačicine fanove.

PRVO OGLAŠAVANJE SINA ZLATE PETROVIĆ, NAKON SKANDALOZNE SVAĐE SA MAJKOM: Jovan poslao brutalnu poruku, ovo će razbesneti njene fanove!

Foto: Republika.rs

Mezimica Radiše Trajkovića Đanija, Sofija Trajković, danas proslavlja rođendan, a nimalo prijatna situacija dogodila se, kada je na slavlje stigla Đanijeva koleginica, Zlata Petrović.

Naime, sin Zlate Petrović, Jovan, koji se pojavio sa majkom i novom devojkom počeo je da urla na Zlatu koja je želela da ispoštuje prisutne fotografe i ispozira ispred restorana. Njemu je zasmetala kiša, a očigledno mu ne prijaju ni objektivi medija, te je pred svima napravio majci neprijatnu scenu!

Republika

Foto: M.M./ATAImages

 

 

Kako je Jovan zbog ovakvog ponašanja naišao na pregršt negativnih komentara, javno se oglasio, pa odgovorio na iste:

- Ja nisam javna ličnost, da moram uvek da se slikam, sad ako mi je majka pevačica, znači da ja nisam zaradio dinar i da živim na njenoj grbači, razmišljanje je primitivnog čoveka - napisao je Zlatin sin.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading