NAŠU PEVAČICU UPOKOJILI, ONA MORALA HITNO DA SE UKLJUČI U EMISIJU UŽIVO: Celu biografiju joj IZMISLILI, a OVO je godina njene smrti!

Autor:

Zabava

05.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vera Matović otkrio šok detalje o burnoj prošlosti!

NAŠU PEVAČICU UPOKOJILI, ONA MORALA HITNO DA SE UKLJUČI U EMISIJU UŽIVO: Celu biografiju joj IZMISLILI, a OVO je godina njene smrti!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vera Matović

Voditeljka emisije je zamolila pevačicu narodne muzike Veru Matović da detaljnije ispriča svoje neverovatno iskustvo. Ona je otkrila da je pet puta bila živa sahranjena, što je zaista neobično. Vera tvrdi da je pet puta bila razočarana u ljude jer su je pet puta sahranjivali. Ova neobična situacija je zaista šokirala i iznenadila mnoge.

- Ja moram da kažem da sam pet puta bila razočarana u neke ljude jer su me pet puta sahranjivali. Pet puta sam oživela bila. Oživljavali ženu živu. Tamo na Guglu su napisali neke godine, za koje tvrde da su moje. Krivu drinu ispraviti nema šanse. I ne interesuje me. Pa zar ti ličim da imam tolike godine - ispričala je Vera Matović.


Vera Matović je u jednoj emisiji otkrila detalje o svojim iskustvima. Ona je rekla da su je pet puta sahranjivali živu, što je zaista neverovatno. Govorila je da je pet puta oživela i da su je oživljavali dok je bila živa. Ovo je zaista neverovatna priča koja ostavlja bez daha.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vera Matović

 


Kada su je pitali kako se osećala u tim trenucima, Vera je ispričala da je bila razočarana u ljude koji su je sahranjivali. Ona je rekla da je to pet puta doživela i da je bila šokirana kada je shvatila da su je sahranjivali dok je bila živa. Ova situacija ju je veoma pogodila i ostavila dubok trag u njenom životu.

- Čovek iz Amerike zove neke moje kolege, Miroslava, Anu, Mišu Mijatovića. I sad, on je čuo da sam ja poginula. Znači, toliko se to razglasilo. I sad zvao on te kolege i u momentu, kada me je Miša Mijatović pozvao, ja nisam uzela telefon. Nije bio pored mene, nisam se ni javljala. Ja uzem kasnije telefon, pogledam, zvao Miša. Kaže sad su mi javili, zvali me iz Amerike da si poginula. Zvali i Merimu, ona plakala, jadna. Pa nije ona zaslužila, pa ona je dobra žena, pa gde je to nju da snađe? I onda moram da idem na TV negde da me vide da sam živa - otkrila je Vera.

Foto: ATA Images

Vera Matović

 


Vera Matović je otkrila da su je pet puta živu sahranjivali i da je ovo zaista bilo teško iskustvo za nju. Ona se pitala kako je moguće da je pet puta bila živa sahranjena i da su je oživljavali dok je bila živa. Ova priča je zaista neverovatna i teško ju je shvatiti.

Kada su je pitali kako je doživela ovaj događaj, Vera je rekla da je bila veoma tužna i razočarana u ljude koji su je sahranjivali dok je bila živa. Ona je otkrila da je bila veoma zbunjena i da nije mogla da veruje šta se dešava. Ova situacija je zaista bila neobična i teško je objasniti kako je moguće da se ovakvo nešto dogodi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading