TIJANA EM SE USELILA KOD VUKA MOBA? Uhvaćena ispred luks vile, pevačicu u OVOM izdanju još niste videli!

Autor:

Zabava

05.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Em uhvaćena u vili Vuka Moba!

TIJANA EM SE USELILA KOD VUKA MOBA? Uhvaćena ispred luks vile, pevačicu u OVOM izdanju još niste videli!

Foto: Printscreen/paparaco lov

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em nedavno je ozvaničila vezu sa reperom Vukom Mobom. Njih dvoje su od tog trenutka postali jedna od glavnih tema gradskih spekulacija. 

U tom periodu Tijanu su pratili paparaci, te su se pojavili prvi snimci ispred Vukove vile. Naime, Tijana je uhvaćena da dane provodi u Vukovoj vili, pa je ekipa emisije ,,Paparaco lov" pomislila da se pevačica preselila kod popularnog repera. 

Međutim, daljim praćenjem ove pevačice, ustanovljeno je da je ona samo nekoliko dana provela kod Vuka, a spekulacije da se preselila potpalile su brze dostave paketa, koje je primila na reperovoj adresi. 

Nedavno je Vuk Mob progovorio o odnosu sa Tijanom:

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Vuk Mob i Tijana Em

 

- Priznajem, Tijana mi se dopadala i pre nego što smo se upoznali. Hteo sam da je kontaktiram, pa sam joj poslao poruku preko Instagrama. Počeli smo da se dopisujemo i shvatili smo da moramo da se vidimo. U vezi smo već mesec dana - izjavio je Vuk Mob za Informer. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading