OVAKO JE VUK MOB SMUVAO ŽENU OD SULTANA: Pevačica obelodanila sve detalje njihove ljubavne veze!

Autor:

Zabava

05.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana progovorila o odnosu sa popularnim reperom.

OVAKO JE VUK MOB SMUVAO ŽENU OD SULTANA: Pevačica obelodanila sve detalje njihove ljubavne veze!

Foto: Milan Kostić/FotografMK, ST/Dragan Kadić

Pevačica Tijana Milentijević sinoć je nastupala u jednog beogradskoj kafani, gde je za domaće medije govorila o svom životu i aktuelim dešavanjima. Međutim, pored muzičke karijere, ova mlada pevačica privlači pažnju i zbog svoje veze sa kolegom Vukom Mobom.

Ona je istakla da je malo umorna od posla, ali da je srećna jer radi ono što voli. Kada je reč o vezi sa Vukom Mobom, Tijana je otkrila da su se upoznali putem društvenih mreža, a da su se zbližili u društvu zajedničkih prijatelja. Istakla je da je veoma zaljubljena i da joj je najbitnije da je srećna.

- On se meni javio na Instagramu, onda smo se čili neko vreme i par puta izašli sa zajedničkim društvom. Onda je došlo do veze, a i pojavila se neka hemija, nadam se da će trajata, sada nam je stvarno prelepo. Tek smo mesec dana zajedno, ja sam srećna i to mi je najbitnije - rekla je pevačica, pa se dotakla i toga čime ju je to reper osvojio:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram.com printscreen

Vuk Mob i Tijana Milentijević

- Ima šarm, jako je dobar i kulturan momak, predivno se ponaša prema meni, što mi je najbitnije - zaključila je za Srbiju Danas Tijana.

Podsetimo, Tijana i Vuk su nedavno ozvaničili vezu, a reper je imao samo reči hvale za svoju izabranicu:

- Tijana mi se dopadala i pre nego što smo se upoznali. Pustio sam joj poruku preko Instagrama. Počeli smo da se dopisujemo i u jednom trenutku smo shvatili da moramo da se vidimo. U vezi smo mesec dana, a moja majka je upoznala Tijanu, ali ona se ništa ne pita. Nema šta ona da kaže, nema tu neke preterane matematike. Na moje odluke ne može niko da utiče, ni majka niti otac da mi je živ. Samo ja odlučujem o mom životu. Sa njenim prijateljima sam na ćao, ćao. Sve ide postepeno, ne žurimo ni sa čim - rekao je Vuk Mob svojevremeno.

Republika

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Vuk Mob i Tijana Milentijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading