PRIZOR KOJI TOPI SRCA: Emotivna slika iz doma Slobe i Jelene ostaviće vas bez teksta! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačeva supruga pokazala kako se mali Damjan slaže sa njenim sinom iz prvog braka.

PRIZOR KOJI TOPI SRCA: Emotivna slika iz doma Slobe i Jelene ostaviće vas bez teksta! (FOTO)

Foto: Ata images

Sloba i Jelena

Jelena Radanović, supruga popularnog pevača Slobe Radanovića, otkriva koliko uživa u porodičnom životu i zajedničkom vremenu sa decom. Dok njen suprug nastupa širom Srbije i regiona, ona je posvećena svojoj deci, kao i novoj bebi koju je nedavno dobila sa njim. Na njenom Instagram profilu često možemo videti preslatke trenutke iz njihovog toplog doma, a jedan od njih je nedavno oduševio njene pratioce.

Naime, Jelenenin sin iz prvog braka se igrao sa malenim Damjanom na bračnom krevetu, a u jednom trenutku ga je čak i poljubio. Ponosna majka je ovaj preslatki trenutak podelila na društvenim mrežama, još jednom pokazujući svoju ljubav prema svojoj deci. Ova porodična slika je raznežila brojne fanove, koji su se složili da je ovo jedan od najlepših primera roditeljske ljubavi.

Za Jelenu je porodica na prvom mestu, a to se jasno vidi i iz objava na njenom Instagram profilu. Ona voli da deli trenutke sa svojim pratiocima, a posebno se trudi da istakne neke od najlepših i najzanimljivijih detalja iz svog života. Njeni fanovi je često opisuju kao brižnu majku i suprugu, koja je uvek spremna da pruži podršku svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading