SINDI GRMI U PETOJ DECENIJI: Napravila šok transformaciju, pa objavila slike u DONJEM VEŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša modelsica raspametila sve svojim izgledom.

SINDI GRMI U PETOJ DECENIJI: Napravila šok transformaciju, pa objavila slike u DONJEM VEŠU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ivana Stamenković Sindi

Bivša članica grupe "Models" i sadašnja Instagram zvezda Ivana Stamenković Sindi (44) izazvala je veliku pažnju svojih pratioca na društvenoj mreži. Nakon pozitivnih komentara na njene afro kikice, Sindi je odlučila da iznenadi svoje fanove još jednom.

Na nedavno objavljenim fotografijama, ona se pojavila u rep fazonu, sa preširokim pantalonama i podignutim donjim vešom koji je gotovo do pupka. Top majica sa neobičnim otvorom doprinela je nesvakidašnjem izgledu, a Sindi je još jednom pokazala da u svojoj petoj deceniji izgleda besprekorno.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Stamenković Sindi

Iako se bavi i drugim poslovima, kao što je modni dizajn, Sindi je najpoznatija kao pevačica i članica grupe "Models". Nakon raspada grupe, ona je nastavila da se bavi muzikom, ali njeni pratioci takođe obožavaju da prate njene modne detalje na društvenim mrežama. 

Njene objave na Instagramu redovno privlače pažnju, a najnovijim izdanjem još jednom je dokazala da ima smisla za modu i da se ne plaši da eksperimentiše sa svojim izgledom. Uz to, njeni fanovi su istakli da im je drago što je Sindi ponovo promenila frizuru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading