VUK MOB OTKRIO DA LI JE TIJANU EM UPOZNAO SA PORODICOM: Evo da li planiraju SVADBU!

Autor:

Zabava

31.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob progovorio o vezi sa Tijanom Em!

VUK MOB OTKRIO DA LI JE TIJANU EM UPOZNAO SA PORODICOM: Evo da li planiraju SVADBU!

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Tijana eM i Vuk Mob

Pre nekoliko dana su se pojavile slike koje su uzburkale javnost - pevačica Tijana Milentijević i reper Vuk Mob su uhvaćeni u strastvenom zagrljaju! Od tada njihovi Instagram profili "gore", a sada je Vuk otkrio i kako je započeo njihovu vezu.

 

- Priznajem, Tijana mi se dopadala i pre nego što smo se upoznali. Hteo sam da je kontaktiram, pa sam joj poslao poruku preko Instagrama. Počeli smo da se dopisujemo i shvatili smo da moramo da se vidimo. U vezi smo već mesec dana - izjavio je Vuk Mob.


Ali to nije sve! Par se nedavno pojavio zajedno na nastupu Slađe Alegro, ali Vuku nije bilo svejedno. Naime, loše ozvučenje na koncertu je oštetilo njegovo uvo, zbog čega već nekoliko dana ne čuje dobro!

Osim toga, Vuk je otkrio da još uvek nije upoznao Tijanu sa svojom ćerkom. "Moje dete je moja stvar. Još se nisu upoznale i mislim da je prerano da o tome pričamo. Ne želim da upoznajem svoje dete sa nekim dok ne počnem da živim sa tom osobom. Sa Tijaninim prijateljima sam na 'ćao, ćao'. Sve ide postepeno, ne žurimo ni sa čim", objasnio je reper.

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

TIjana Em i Vuk Mob

 


Ipak, ova veza nije prošla neprimećeno. Bivša devojka Vuka je nedavno komentarisala njegovu vezu sa Tijanom, ali on tvrdi da ne zna ništa o tome. "Ako joj smeta moja veza, pa Bože moj. Ne mogu da se krijem ispod kamena. To je život, normalna stvar", izjavio je Vuk i dodao da ga negativni komentari ne pogađaju.

- Kerovi laju, karavani prolaze. Koga briga šta će da kažu tamo neke iskompleksirane babetine ili isfrustrirani ljudi da komentarišu? U stvarnom životu mi još niko ništa loše nije rekao - zaključio je reper za Informer. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading