PLJUŠTE POLJUPCI! Tijana Em i Vuk Mob brutalno odgovorili "hejterima", zajednički snimak izazvao BURU na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

26.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob odlučio je da našali sa "hejterima", pa je objavio snimak sa Tijanom, uz zanimljiv opis.

PLJUŠTE POLJUPCI! Tijana Em i Vuk Mob brutalno odgovorili "hejterima", zajednički snimak izazvao BURU na društvenim mrežama!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram.com printscreen

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em oglasila se za portal Republika, nakon što je njen novi dečko, reper Vuk Mob potvrdio da su uplovili u romansu. Naime, kako se pisalo, njih dvoje su već nekih mesec dana u ljubavnom odnosu, a ona je otkrila sve detalje. 

- Mogu da kažem da sam srećna. Kao što je i Vuk rekao zajedno smo, nije nikakav marketing. Lepo mi je i uživam - izjavila je Tijana Em za Republiku. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Međutim, kako mnogi i dalje komentarišu da je njihov odnos zarad "marketinga", reper je odlučio da se našali, pa je objavio novi zajednički snimak, uz zanimljiv opis:

- Koleginice, opet se srećemo, kakva slučajnost - našalio se Vuk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading