SNIMAK ALEKSANDRE PRIJOVIĆ SU SVI ZABORAVILI: Internetom kruži kako je ZAISTA izgledala pre Zvezda Granda, ŠOK transformacija! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.11.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović pre nego što je počela karijeru, izgledala je drastično drugačije!

SNIMAK ALEKSANDRE PRIJOVIĆ SU SVI ZABORAVILI: Internetom kruži kako je ZAISTA izgledala pre Zvezda Granda, ŠOK transformacija! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović pre "Zvezda Granda" imala je samo 17 godina i veliku želju da postane pevačica. Znala je da će u tome uspeti jednog dana, a u prilog tome svedoče i njene reči pre nego što se proslavila u najgledanijem muzičkom takmičenju.

Aleksandra je jedna od najuspešnijih pevačica koje su „Zvezde Granda“ iznedrile, a sada je Grand došao u posed snimka koji do sada niste videli.

Tada sedamanaestogodišnja Aleksandra snimila je video u kom se predstavila pred početak takmičenja i otkrila da je od malih nogu maštala da bude pevačica, a zatim pokazala svoje vokalne sposobnosti, što možete da pogledate u videu ispod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glas Balkana (@glas.balkana)

 

U žutom sakou, sa osmehom i željama devojčice Aleksandra je prezentovala svoje ambicije i nade u vezi najgledanijeg takmičenja.

- Profesionalno se bavim pevanjem oko 3 godine otkada sam snimila svoje dve pesme. Kao mala sam sanjala da postanem pevačica i zato sam se prijavila za ‘Zvezde Granda’- istakla je Aleksandra i dodala:

-Imam malu tremu, ali verovatno će kao i prošle godine kad stanem na scenu ta trema nestati!

Nakon toga je, sada već prepoznatljivim glasom, zapevala hit „Imam jedan život“ Ane Bekute i ono što je očigledno jeste da se njen glas do dana današnjeg nije promenio.

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Prijović Zvezde Granda

 

Iako bi mnogi rekli da se fizički potpuno transformisala, zapravo Aleksandra je promenila samo način šminkanja, frizuru, kao i stil odevanja.

Danas je jedna od najuspešnijih pevačica na našim prostorima koja obara sve rekorde u regionu, a nakon tri uspešna koncerta u beogradskoj Areni, zakazala je pet koncerata u Zagrebu.

Udata je za Filipa Živojinovića sa kojim ima sina Aleksandra i koji je, kako je izjavila, njena najveća podrška u ostvarenjenju njenih snova.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krik

06.11.2023 09:06

Tu je bila dete,sada je odrasla,formirana žena i izgleda odlično,prirodno. Ne slušam tu muziku,ali bravo za nju!