"PRIJA JE VEĆA OD ROLING STONSA" Hrvatska pevačica nahvalila Aleksandru, ona se ŠOKIRALA: Uvek sam Vas OBOŽAVALA!

Autor:

Zabava

27.10.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Prijović oduševila popularna koleginica iz Hrvatske!

"PRIJA JE VEĆA OD ROLING STONSA" Hrvatska pevačica nahvalila Aleksandru, ona se ŠOKIRALA: Uvek sam Vas OBOŽAVALA!

Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović spremna je za tri koncerta u sarajevskoj Zetri ovog vikenda, a početkom decembra očekuju je pet koncerata u Areni u Zagrebu. Njen uspeh postao je fenomen u regionu, a hrvatska pevačica Indira Levak, nekadašnja članica grupe "Colonia", javno je nahvalila Aleksandru.

Republika

Foto: Danijel Galić

Indira Levak

- Odakle njoj energije? Ja Aleksandru ne poznajem, ali sam sigurna da je sada najsrećnija žena na svetu i da živi svoj san. Svaki izvođač u životu sanja Arene, da ih napuni. Ona je zeznula i Roling Stonse, pet Arena u Zagrebu, svaka čast, skidam kapu, čestitam. Ima fantastičnu mentorku Lepu Brenu, svekrvu koju ja obožavam i cenim. Odličan su tandem. Slušaj svekrvu! - poručila je Indira u emisiji "Scena".

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović

Aleksandru je oduševio Indirin komentar. Iako se retko oglašava i odgovara na komentare svojih koleginica, Irinin intervju je podelila na svoj stori i označila je.

- Oduvek sam Vas poštovala i obožavala. Hvala na lepim rečima i podršci - poručila je Prija.

Republika

Foto: Instagram.com

Prija se zahvaljuje Indiri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Revoliver

19.11.2023 14:55

Da je Oliver pevao u Beogradu mala bi mu bila i "hajdučka česma i hipodrom (Bijelo dugme) a kamo li Arene! Ali, nažalost on je tim svojim principijalnim stavom samo raspirao nacionalizam. Sada Prijovićka vraća mir medju svima "našima"!