"JA ĆU TI STATI NA PUT, RASPADU ŽVALAVI BAHATI" Šavija brutalno odbrusila Kariću, pa najavila HAOS NA SUDU u Rumi! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša poručila da je spremna da se suoči sa Stefanom, te otkrila šokantne nove detalje njihovog sukoba.

"JA ĆU TI STATI NA PUT, RASPADU ŽVALAVI BAHATI" Šavija brutalno odbrusila Kariću, pa najavila HAOS NA SUDU u Rumi! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com/steffan_kariic

Starleta Nataša Šavija i Stefan Karić uskoro će se naći oči u oči u sudnici u Rumi. 

Naime, starleta je u maju optužila bivšeg zadrugara za nanošenje teških telesnih povreda na jednom veselju, što je dovelo do pokretanja sudskog procesa. Šavija je u najnovijem oglašavanju na svom Instagram profilu naglasila da je spremna da konačno stane na put Stefanovoj bahatosti, vidno revoltirana njegovim ponašanjem u medijima.

-  Ako treba života da me košta, neka, toliko daleko ću ići, ali ću ti j* m* u p*, onu koju ni ne spominješ, jer jelte živi u manjem stanu, raspadu žvalavi bezobrazni! Toliki bezobrazluk, da ne znam je l' to igde uopšte dozvoljeno, da nakon onoga tetoviraš pištolj preko slova bivše devojke, nosiš majicu sa natpisom "može mi se" i sad kažeš da ne daš devojci da ti kaže "volim te", opet teror, zabrane, dominacija, ego, da ne nabrajam. Sa mnom se dečko više nećeš je*no za*ebavati, to zapamti! Ako si me potcenio, dokazaću ti da si se grdno zaje*ao! Ako nema niko da stane na put toj bahatosti, evo ja ću, "niko i ništa"... Kako si mislio - poručila je ona u objavi na Instagramu, ali se tu nije zaustavila već je nastavila:

-  Hajde još jednom da te vidim u medijima, još jednom! Jer drugačije ne znaš, nego da pljuješ, bezobrazluk! Neću ti se ja u*rati, nego oni s kojima si mi pretio, za šta imam i dokaze da si ih spominjao! Ako hoćeš, dostaviću ti njihove sve inicijale da znaš da ne pričam u prazno. Evo, da li je nekom poznato ovo što mi je rekao: prvo mi nabraja kome je sve bitan; pritom te sve ljude ja znam i rado ću im dostaviti dokaze da pretiš ljudima okolo s njima, pričaš šta ne treba... Pa mi kaže: "Ja sam njima ključna karika za vezu sa vrhom, ja im trebam, tako da ako im ja kažem, ti ćeš nestati niko neće znati ni kako". Te ljude neću pominjati jer su vidi Boga ti i moji prijatelji. Tako da sve lepo im dam, sklope kockice, nisu gluperde (kao ti) i to je to. I molim da me više niko ne podržava, da mi to kasnije jelte ne bi bilo nabijeno na nos! Sve sam uvek sama u životu i napravila i sj*bala i uvek popravila, hvala Bogu, jer sam dovoljno inteligentna i logika mi je mnogo dobra, tako da ovo kako izađe izašlo je.

Foto: instagram.com/stefankaric

Stefan Karić s novom devojkom otputovao u Dubai

Karić, sa druge strane, tvrdi da se ne plaši suočavanja sa starletom na sudu i da nema čega da se boji. Međutim, Šavija je otkrila da je Stefan preko svog oca Osmana stupio u kontakt sa njom, ali da nije ni tražila ni dobila nikakav novac od njih, kao što se spekuliše.

Čekamo da dobijemo poziv za sud, možda i kroz nedelju dana bude to. Mi nismo u kontaktu, ali Osman (otac) je došao preko TikToka valjda u kontakt, ne znam da li je ona poslala poruku. Ona nikakav novac nije dobila, svašta se nagađalo... Nije ni tražila, ni dobila novac. Nisam ni znao šta se dešava, video sam u novinama da je Osman stupio u kontakt s njom. Trebalo je da se vide i da imaju neke lajvove na TikToku. Ne plašim se suočavanja s njom na sudu, nemam čega da se plašim - istakao je nedavno Stefan u emisiji „Premijera - Vikend specijal".

Očekuje se da će njihovo suđenje privući veliku pažnju medija.

Inače, Karić i Šavija su nekada bili u vezi, ali je njihova ljubavna romansa završila na ružan način, što je dovelo do sudskog epiloga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading