STEFAN KARIĆ U ZATVORSKOM ODELU! Osvanula ŠOKANTNA fotografija u jeku SKANDALA sa Šavijom, Osman zaprepastio SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac bivšeg zadrugara Stefana Karić, Osman Karić sramno se poigrao sa situacijom svog sina, za koga se osnovano sumnja da je pretukao starletu Natašu Šaviju.

STEFAN KARIĆ U ZATVORSKOM ODELU! Osvanula ŠOKANTNA fotografija u jeku SKANDALA sa Šavijom, Osman zaprepastio SVE! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/J. PAP

Stefan Karić i Osman Karić

Po rečima Osmana Karića, koji se čuo sa advokatom Stefana Karića, njegov sin će se sutra pojaviti u policiji, gde će dati izjavu o incidentu sa Natašom Šavijom. Kako domaći mediji prenose, Stefan je glavni osumnjičeni za brutalno prebijanje starlete i policija za njim traga. Stefan se još uvek nije oglasio, ugasio je društvene mreže i telefon i preko 24 sata mu nema ni traga, ni glasa.

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić i Stefan Karić

Osman se danas još jednom oglasio i to na društvenoj mreži Instagram, gde je svoje pratioce šokirao objavom. On je u svom stilu prokomentarisao Stefanovu situaciju. Naime, stariji Karić je okačio snimak iz bekstejdža sa jedne od "Zadrugovizija", gde je Stefan nosio zatvorsko odelo i nastupao sa bivšim devojkama Ivom Grgurić i Ivanom Šopić.

- Ono kad sam sebe izmalerišeš - napisao je Osman, dok se na snimku vidi kako Stefan nosi i lisice i smeje se.

Republika

Foto: Instagram.com

Osmanova objava

Ova objava je odmah izazvala buru u javnosti, a i dalje se čeka Stefanovo zvanično oglašavanje na ovu temu. Inače, Osman je izjavio i da neće kontaktirati Šaviju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading