ALEKSANDAR OBLJUBIO ĆERKU SVOG GAZDE: Odluka Vrhovnog kasacionog suda konačna - Mačak će služiti maksimalnu kaznu!

Autor:

Hronika

02.05.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivali smo da Vrhovni kasacioni sud ostane dosledan u zaštiti svakog deteta od pedofila i siledžija, kazala je majka napastvovane devojčice iz okoline Šapca.

ALEKSANDAR OBLJUBIO ĆERKU SVOG GAZDE: Odluka Vrhovnog kasacionog suda konačna - Mačak će služiti maksimalnu kaznu!

Foto: Facebook, shutterstock

Silovanje u Šapcu

Vrhovni kasacioni sud je odbio zahtev Aleksandra I. (38) iz Belotića kod Šapca za zaštitu zakonitosti u sudskom postupku u kojem je pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora zbog obljube 12-godišnje devojčice u junu 2021. godine.

On je, podsetimo, 3. juna prošle godine u Višem sudu u Šapcu prvostepeno osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu, a 13. oktobra presudu je potvrdio Apelacioni sud u Novom Sadu.

U novembru je iz zatvorske ćelije angažovao advokata i pokušao da pred najvišom sudskom instancom negira da je počinio krivično delo i svoju krivicu.

- Od početka suđenja smo verovali u pravdu pa smo i očekivali da Vrhovni kasacioni sud ostane dosledan u zaštiti svakog deteta od pedofila i siledžija. Hvala bogu da je stigla takva odluka, to je nama veliko olakšanje i više ne strahujemo da bi manijak koji je napastvovao našu ćerku mogao da dobije manju kaznu ili da bude pušten na slobodu - rekla je Ć.S., devojčicina majka, piše Telegraf.

Ona je dodala su tokom sudskog postupka iznova otvarane bolne rane sa kojima porodica, a naročito njihova ćerka i danas žive, te su odluku Vrhovnog kasacionog suda dočekali sa izvesnim olakšanjem.

- Nadamo se da će sada, kada je sve gotovo, naša ćerka brže da se oporavi. Ostale su traume za ceo život, a uz podršku lekara evo već dve godine se borimo da njoj bude lakše i da nastavi da živi koliko je moguće više normalno. Svakog dana pije antidepresive, a u nekom periodu češće mora da posećuje psihijatra zbog depresije. Pije i lekove i protiv glavobolja, poremećaja hormona i pritiska - dodaje majka.

Foto: Facebook

Aleksandar I. napastvovao devojčicu

Podsetimo, Aleksandar I., u selu poznat pod nadimkom "Mačak" napastvovao je devojčicu, ćerku kamenoresca kod kojeg je dugo radio, za vreme slavlja u jednoj svečanoj sali u Bogatiću.

Celo veče je sedeo u društvu njenih roditelja, a u jednom trenutku je devojčicu pozvao da izađu napolje i napastvovao je u dvorištu napuštene kuće preko puta.

Vratio se u salu, a kada su posle kratkog vremena otac i majka saznali šta se dogodilo on je pobegao na sporedni ulaz napolje i skrivao se od policije.

Uhapšen je iste noći, nekoliko sati kasnije, kada se vratio svojoj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading