STEFAN IDE U POLICIJU! Oglasio se Karić: Cele noći nisam spavao, nije mi dobro!

Autor:

Zabava

02.05.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić je juče nestao sa društvenih mreža i ugasio telefon, a njegov otac Osman je otkrio šta se dešava sa njim!

STEFAN IDE U POLICIJU! Oglasio se Karić: Cele noći nisam spavao, nije mi dobro!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/J. PAP

Stefan Karić i Osman Karić

Bivši zadrugar Stefan Karić je nestao sa svih društvenih mreža i ugasio svoj telefon nakon što je juče objavljena vest da je starleta Nataša Šavija brutalno pretučena na veselju i da je glavni osumnjičeni upravo on. Kako domaći mediji prenose, policija od tad traga za njim, a njegov otac Osman Karić je otkrio kad Stefan planira da se preda policiji.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/J. PAP

Stefan i Osman Karić

Osman i dalje tvrdi da nema kontakt sa Stefanom, a kako kaže, čuo se sa njegovim drugovima.

- Cele noći nisam spavao, nije mi dobro zbog svega što se dešava. Verujte mi, i dalje se nisam čuo sa Stefanom, ne mogu da ga dobijem od juče. Nemamo nikakav kontakt. Koliko sam saznao od njegovih drugova, Stefan će sutra otići u policiju u pratnji svog advokata kako bi dao izjavu, izjasnio se o ovom slučaju. Advokat mu je na odmoru zbog praznika, sutra se vraća, pa će zajedno otići u policijsku stanicu. To je sve što znam za sada, to je sve što su mi preneli njegovi drugovi - otkrio je Osman za Pink.rs.

Podsetimo, juče se oglasio i Karićev advokat.

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat juče za Telegraf.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Nataša Šavija i Stefan Karić

Nataša Šavija se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi u KC Vojvodina, a operacija jadogične kosti zakazana joj je za sutra. Šavija nije ni demantovala, ali ni potvrdila da je na nju nasrnuo Karić, kako ne bi ometala istragu, a nasilniku koji ju je pretukao je poručila da će unajmiti čak i 10 advokata, kako bi dobio najveću moguću kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Željko

02.05.2023 17:14

Nasilnika u zatvor.