KO ĆE IMATI SREĆE SA NOVCEM U MAJU 2023. GODINE? Ova tri znaka zaradiće više i mnogo će poboljšati svoje finansije!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća tri znaka imaće sreće u maju na finansijskom planu.

KO ĆE IMATI SREĆE SA NOVCEM U MAJU 2023. GODINE? Ova tri znaka zaradiće više i mnogo će poboljšati svoje finansije!

Foto: shutterstock

Pojedinci će plivati u novcu ovog proleća

Trenutni period je zapravo period dobrih vibracija, energije - ukratko svega lepog. Neke horoskopske znake dočekaće lepe promene i to baš ovog meseca na polju finansija. 

Saznajte koja tri horoskopska znaka očekuje sreća u maju:

1. Ovan

Ovan u maju može imati veliku sreću na polju finansija. Mogu očekivati povećanje plata ili neku drugu vrstu unapređenja na poslu. Finansijski dobici biće neočekivani. Merkur će se od 15. maja osloboditi retrogradne faze, kao i Mars koji će 20. maja preći u znak Lava. Početak meseca mogao bi biti težak, ali druga polovina biće odlična za razvijanje ideja i pozitivnih misli.

Foto: shutterstock

Devojka u šopingu

2. Strelac

Oni će imati sreće na polju finansija zato što će Pluton usporiti brzinu razmišljanja. Strelci inače neće biti pogođeni njegovim negativnim uticajem, tako da će predstavnici ovog znaka zaobići svaku konkurenciju u borbi za moć, novac i napredovanje. Ovaj mesec za vas će biti produktivan, ali samo pod uslovom ako ne budete lenji pa sve ostavite za kasnije.

3. Vodolije

Inače, biće uspešne u svim oblastima, ali astrolozi misle da uspeh u jednoj sferi može pomoći da se razvijaju u drugoj. Njih čeka jedan pravi vrtlog događaja, neki će im dati inspiraciju, a drugi sreću i pozitivna razmišljanja. Ako ljudi ovog vazdušnog znaka žele da unaprede finansijsku situaciju, potrebno je samo da pronađu dobro raspoloženje. Sve je u njihovim rukama, piše "Sensa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading