ŠAVIJA ĆE SUTRA BITI OPERISANA! Oglasila se iz bolnice i poslala poruku NASILNIKU: Nećeš dobiti samo NANOGICU, makar imala 10 advokata!

Autor:

Zabava

02.05.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno pretučena starleta prima lekove za bolove, a sutra će iči na operaciju jagodične kosti, koja joj je polomljena!

ŠAVIJA ĆE SUTRA BITI OPERISANA! Oglasila se iz bolnice i poslala poruku NASILNIKU: Nećeš dobiti samo NANOGICU, makar imala 10 advokata!

Foto: ATAImages

Starleta Nataša Šavija se i dalje oporavlja u KC Vojvodina, gde se nalazi na intenzivnoj nezi i čeka operaciju. Ona je brutalno pretučena na veselju i tada zadobila teške povrede na glavi. Šavija je pre nekoliko sati izbacila slike iz bolnice, gde se vidi koliko je teško povređena i da joj je jedno oko skroz zatvoreno.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom. Upravo slikano, a za stlom je bila prva faza, posle 15 minuta od prebijanja. Namerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih, jelte, grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke: "Ajde napolje, napolje", kao da sam ja nekoga tukla. A onda me jedan uhvatio za ruke, drugi za noge i tako me nosili kao svinju. I kao: "Hajde, gubi se odavde", bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu), i rekao im da ne rade to, da nije u redu i da on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me je otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vidi. A pri tom sam videla duplo, jer mi se spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici - napisala je Šavija.

Starleta se oglasila i otkrila da će sutra biti operisana, a poslala je i poruki svim ženama koje su pretrpele nasilje.

- Nova operacija zakazana je za sutra. Primam lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena. Ono što mogu da garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaveštena kad za to dođe vreme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Ja nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi - izjavila je Šavija za Kurir.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Nataša Šavija i Stefan Karić

Kako domaći mediji prenose, za brutalno prebijanje osumnjičen je bivši zadrugar Stefan Karić, za kojim policija intenzivno traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading