BILI SU DIVAN PAR, POŠLO JE PO ZLU: Komšije otkrile pikanterije o RASKIDU Aleksandra Radojičića i Dunje Radičević!

Autor:

Zabava

03.11.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali šok detalji!

BILI SU DIVAN PAR, POŠLO JE PO ZLU: Komšije otkrile pikanterije o RASKIDU Aleksandra Radojičića i Dunje Radičević!

Foto: instagram.com

Glumac Aleksandar Radojičić i njegova bivša devojka Dunja Radičević su bili jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni, ali su nedavno stavili tačku na svoju četvorogodišnju vezu. Dok se javnost i dalje pita šta je moglo da pođe po zlu, komšije ovog poznatog glumca su otkrile sve detalje o njihovom raskidu.

Na društvenim mrežama su izbrisali sve zajedničke fotografije, što je bilo dovoljno da se pokrene lavina komentara i nagađanja o razlozima njihovog raskida. Zato smo se uputili u susedstvo glumca, jer smo znali da će komšije imati sveža saznanja o ovoj senzacionalnoj vesti.

Republika

Foto: Instagram

Aleksandar Radojičić i Dunja Radičević

- Aca i Dunja raskinuli? Kada? Čini mi se da sam ih skoro video zajedno ali očigledno nisam. Ona je živela tu kod njega, tu smo ih viđali stalno. Divan su par bili, ne znam šta je moglo da pođe po zlu. Oboje su tople naravi - govorio je jedan komšija. 


Otkriveno je i da su devojke u kraju oduševljene Radojičićem:

- Vidi se da je sportski tip, kada je izašao film 'Montevideo' mi smo jurile da se slikamo sa njim, iako tada nije živeo ovde. Svi ga hvale u kraju ko je pričao sa njim. Čak kažu da je previše vaspitan za ovo današnje vreme - izjavila je jedna od njegovih obožavateljki.


Ipak, gospođa Maja, koja živi u blizini Radojičićevog doma, otkriva da je on uvek zauzet zbog obaveza.
Republika

Foto: ATA Images

Aleksandar Radojičić

- Stalno žuri jer puno radi. Jako je brižan otac, to mu niko ne može poreći. Stalno priča o ćerki, zove je non stop - rekla je ona za Blic. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading